ALD exclusieve leasepartner Smart

Smart heeft ALD Automotive geselecteerd als exclusieve partner voor de operational lease van zijn volledig elektrische voertuigen. De samenwerking start in 2023 met de lancering van een nieuwe compacte suv.

ALD verwerkt de De full service leasecontracten voor Smart volledig online, van krediebeoordeling tot ondertekening van het contract en beheert de lease voor de duur van het contract. De leasingdiensten zullen in eerste instantie beschikbaar zijn in Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland, Portugal, Spanje, Zwitserland en het VK. Te zijner tijd wordt uitgebreid naar andere Europese markten.

Duurzaam

“We zijn erg trots om samen te werken met pioniers zoals Smart; die een gemeenschappelijke visie delen op het leveren van mobiliteit die een duurzame en stedelijke levensstijl ondersteunt”, bevestigt Pravin Chaturi namens ALD Automotive Nederland. “Deze samenwerking sluit volledig aan bij onze ambities om de energietransitie te faciliteren en voorop te lopen in de duurzame mobiliteitsrevolutie.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2959 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *