ALD start samenwerking met Tranzer

Dankzij een nieuwe samenwerking met Tranzer breidt leasemaatschappij ALD Automotive zijn ALD Move-app uit met de oplossingen voor deelmobiliteit en ticketing voor het ov van Tranzer.

Namens ALD zegt Meerten van Hooijdonk: “Steeds meer bedrijven willen hun medewerkers meer kunnen bieden dan een leaseauto. Niet alleen is dat in het belang van medewerkers die meer keuzevrijheid en flexibiliteit willen. Het draagt ook bij aan de doelen die organisaties hebben om de kosten te verlagen en de CO2-uitstoot te reduceren.”

Verduurzaming

Het in één app bijeen brengen van verschillende mobiliteitsdiensten biedt de gebruiker gemak en daarmee organisaties de mogelijkheid hun mobileit te verduurzamen. “Uit resultaten blijkt dat 60 procent van de gebruikers hierdoor echt hun reisgedrag aanpast en vaker de auto laat staan om een duurzamere en goedkopere manier van vervoer te nemen”, zegt Van Hooijdonk.

Mix

Paul Rooijmans, founder van Tranzer: “Vanuit Tranzer zien wij al langere tijd een sterke toename in de vraag naar een modaliteiten-mix voor zakelijk vervoer. Door deze samenwerking tussen ALD Automotive en Tranzer krijgen ALD-klanten toegang tot meer mobiliteitsopties. Het gaat hen bovendien helpen medewerkers op eenvoudige wijze duurzamer en efficiënter te laten reizen.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3825 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *