Andrea Falcone directeur Arval BNP Paribas NL

Arval BNP Paribas benoemt per 1 december 2022 Andrea Falcone tot algemeen directeur van Arval BNP Paribas in Nederland. Hij volgt Marcus Schulz op, die sinds augustus dit jaar de taken van algemeen directeur Onno Bierhoff waarnam. Marcus blijft in functie als regionaal directeur voor Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Onno Bierhoff verlaat Arval.

Falcone is op dit moment algemeen directeur van Arval BNP Paribas in Brazilië. Voordat hij bij Arval startte, bekleedde hij verschillende leidinggevende posities in Frankrijk, China en Brazilië voor PSA Peugeot Citroën. Marcus Schulz: “We zijn zeer verheugd met de komst van Andrea, die door zijn jarenlange leidinggevende ervaring bij onze snelgroeiende organisatie in Brazilië uitstekend in staat is om de uitrol van de Arval Beyond-strategie in Nederland te begeleiden. We kijken ernaar uit om samen met hem verder vorm te geven aan de strategische transitie van Arval BNP Paribas Nederland tot duurzame mobiliteitspartner. Ik wil Onno Bierhoff graag bedanken voor de succesvolle samenwerking de afgelopen jaren en de strategische mijlpalen die in deze periode zijn gerealiseerd. We waarderen zijn toewijding, creativiteit en ondernemingszin om Arval te laten groeien naar een leidende positie in sustainable mobility.”

Ander type leider

Arval BNP Paribas Nederland en Onno Bierhoff hebben in goed overleg besloten dat hun wegen scheiden. Gezamenlijk zijn zij tot de conclusie gekomen dat een ander type leider nodig is voor de uitdagingen waar Arval BNP Paribas de komende periode voor staat. Onno Bierhoff gaat na een aantal intensieve jaren eerst pauze nemen, onder andere om meer tijd met zijn gezin te besteden. Daarna zal hij zich oriënteren op een nieuwe stap waarin hij een bijdrage hoopt te leveren aan vergroeningvraagstukken. Onno Bierhoff: “Ik wil Arval BNP Paribas bedanken voor het vertrouwen en de vele mooie kansen die ik de afgelopen jaren heb gekregen. Ik ben enorm trots op de inzet van mijn collega’s en wil hen graag bedanken voor de prettige samenwerking en inzet en passie richting de klanten in de afgelopen jaren.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3841 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *