Autohaus365 nieuw leaseplatform

Met Autohaus365.nl is er een nieuw online platform voor het leasen van een auto. Met het platform wil Autohaus365 het leasen, financieren en verzekeren van auto’s “persoonlijker, makkelijker en overzichtelijker” maken.

Met Autohaus365 is er een nieuw online platform voor het leasen van een auto. Met het platform wil Autohaus365 het leasen, financieren en verzekeren van auto’s “persoonlijker, makkelijker en overzichtelijker” maken.

Autohaus365 is het initiatief van Sjef ten Berge, Daniël van Dormael en Sjoerd van der Leeden. “Dit platform is een belangrijke aanvulling op het huidige aanbod”, zegt Ten Berge. “Bij het leasen en financieren van een auto komt het aan op het maken van de juiste keuzes. Nu helemaal, want de markt van leasen en financieren van mobiliteit verandert snel tot en met 2030. Met Autohaus365 maak je eenvoudig belangrijke keuzes binnen je persoonlijke mobiliteitswensen.“

Flexibel

”De autorijder wil geen dicht getikte contracten, maar een flexibele schil”, zegt Ten Berge. “Samen met Autohaus365 bepaal je de meest gunstige lease- of financieringsvorm. Financial leasing, operational leasing, private leasing, alles kan. De consument wordt steeds kritischer en veeleisender en wil eigenlijk binnen 24 uur weten of de deal financieel rond is. In plaats van meerdere dealerbedrijven te bezoeken, kan dit bij het all-in-one concept van Autohaus365 allemaal vanuit de eigen huiskamer worden geregeld.”

Financieel haalbaar

Authaus365 zoekt nadrukkelijk samenwerking met dealers en kredietverstrekkers om de ontwikkelingen richting 2030 voor de consument financieel haalbaar te maken. “Met ons portaal willen we niet alleen het verschil maken,” geeft Ten Berge aan. “We willen met onze klanten vooral die reis aangaan. Uiteraard staan we garant voor persoonlijke aandacht en dezelfde zekerheden zoals bij de dealerbedrijven met wie we nauw samenwerken. Met Autohaus365 regel je vandaag de beste mobiliteit voor nu en over tien jaar.”

Op de foto van links naar rechts de oprichters van Autohaus365: Sjef ten Berge, Sjoerd van der Leeden en Daniël van Dormael.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2390 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *