Bas Bogerd commercieel directeur Sixt

Sixt Mobility Consulting benoemt Bas Bogerd (37) tot nieuwe commercieel directeur. Hij is per direct het eerste aanspreekpunt van Sixt Mobility Consulting, dat gespecialiseerd is in zakelijke mobiliteitsoplossingen voor bedrijfsvloten vanaf vijftig voertuigen in Nederland.

bas-bogerdBas Bogerd: “Ik kijk ernaar uit om ons dienstenaanbod verder uit te breiden en onze vlootklanten en hun voertuiggebruikers met een sterk lokaal team bij te staan. Hierdoor zullen zij nog meer profiteren van de grote efficiëntie- en transparantievoordelen die wij dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van vlootbeheer kunnen bieden. Onze digitale beheeroplossingen en het servicenetwerk van Sixt bestaande uit ongeveer tweeduizend geautoriseerde werkplaatsen in heel Europa is voor hen zeer interessant.”

Ervaring

Bas Bogerd heeft vanaf 1999 in verschillende functies saleservaring opgedaan. Vanaf 2008 bekleedde hij diverse functies bij Athlon Car Lease Nederland. Als commercieel directeur bij Sixt zal hij niet alleen traditionele vloten en mobiliteitsbudgetten beheren, maar bedrijven tevens ondersteunen bij de overstap van bezit naar gebruik.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3048 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters