Fleet Support managet mobiliteit Eiffel

Adviesbureau Eiffel besteedt zijn wagenpark van ruim zeshonderd auto’s en het beheer van de circa tweehonderd mobiliteitspassen volledig uit aan Fleet Support, dochteronderneming van Autobinck.

Vanuit de wens naar meer service en flexibiliteit ging Eiffel op zoek naar een optimale mobiliteitsvorm voor de toekomst, door onder meer een uitgebreide enquête onder medewerkers te starten. Uiteindelijk werd de juiste vorm gevonden in de samenwerking met Fleet Support. Niels Schmitz, projectleider Mobiliteit bij Eiffel: “Wij verwachten de komende jaren flink te groeien. Het aantal Eiffel-auto’s op de weg zal alleen maar toenemen. Dat is een kans om stappen te zetten in service, met meer flexibiliteit en een aanbod op maat. Ook duurzaamheid speelt daarbij een rol. Wat ons betreft is een succesvol businessmodel een sustainable businessmodel; wij bekijken continu wat wij kunnen bijdragen aan de wereld om ons heen. Het terugbrengen van de CO2-uitstoot van het wagenpark is een belangrijke doelstelling, elektrificatie helpt daarbij. Ons wagenpark is nu al voor 60 procent elektrisch en we zijn zeker nog niet klaar.”

Flexibele, duurzame mobiliteit

Wat Eiffel zocht, bleek Fleet Support te kunnen bieden. Youri van Gogh, key accountmanager bij Fleet Support: “Met een geavanceerd wagenparkbeheersysteem, ons uitgebreide team aan specialisten en door gebruik te maken van de software van XPOfleet kunnen wij heel efficiënt alle betrokken leveranciers managen en Eiffel ook voorzien van glasheldere adviezen en flexibele, duurzame mobiliteit. Uiteindelijk draagt dat bij aan het werkgeluk binnen Eiffel en daarmee de waardecreatie die Eiffel zo hoog heeft zitten.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 4069 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *