Inqar Autoverhuur breidt uit naar Hardinxveld

De franchiseformule Inqar voor autoverhuur en shortlease heeft in Hardinxveld een nieuwe franchisevestiging geopend. Daarmee komt Inqar op een totaal van 29 vestigingen, verdeeld over 17 franchisenemers.

Inqar Hardinxveld is onderdeel van H4 Lease, een leasemaatschappij met vestigingen in Hardinxveld-Giessendam en Deventer. H4 Lease bezet plaats 53 in de Aumacon Leasemaatschappij Top-100, editie 2019 en was in dat jaar goed voor een geschat aantal van 1230 contracten. Directeur en nieuwe franchisenemer is Jesse Koster, die met Inqar zijn dienstenpakket uitbreidt met autoverhuur en shortlease, voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

Franchise

Autoverhuur is een sector die door de coronamaatregelen hard is getroffen. Aan de andere kant biedt autoverhuur juist nu kansen, licht Jaco Vink, directeur van Inqar, toe. “Veel mensen hebben het de afgelopen maanden moeilijk gehad. Juist dan is een franchiseorganisatie als de onze, die bestaat uit allemaal zelfstandige ondernemers, in staat om gezamenlijk oplossingen te vinden, bijvoorbeeld bij het overnemen van auto’s. We hebben veel verschillende soorten franchisenemers. Er zitten grotere partijen bij, die wat meer vlees op de botten hebben, maar ook kleinere. Met name die kleinere franchisenemers hebben het zwaar gehad, maar vinden dus binnen onze club steun van collega’s.”

“Sinds mei zien we dat de business weer opbloeit, al zitten we nog niet op het niveau van voor de coronacrisis. Juist nu meer mensen het ov mijden en traditionele leaseauto’s niet de flexibiliteit bieden die nu gewenst is, zie je weer meer belangstelling voor autoverhuur en shortlease.”

Op de foto van links naar rechts: Jaco Vink (directeur INQAR), Macy Chapman, Björn de Groot, Jeffrey Meyer en Jesse Koster (directeur H4 Rental).

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3415 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.