Marijke Bron salesdirecteur ALD Automotive

Marijke Bron is per 1 juni jl. aangesteld als salesdirecteur bij leasemaatschappij ALD Automotive voor het directe kanaal. Het is haar verantwoordelijkheid om ALD verder te laten groeien in de Nederlandse markt.

marijke-bronBron werkt samen met Pravin Chaturi, die eerder dit jaar werd aangesteld als salesdirecteur voor het indirecte kanaal.

Ervaring

Bron werkte onder meer bij FedEx en als commercieel directeur bij mediabedrijf &Samhoud Media. Bij TNT Express droeg zij bij aan de groei binnen de technologie- en lifestylebranche. Daarvoor was Bron in dienst bij Spring Global Mail en KPN. Jeroen Kruisweg, algemeen directeur ALD Automotive Nederland: “Marijke brengt veel internationale ervaring en kennis op het gebied van het vermarkten van innovatie mee. In de nieuwe opzet met twee sales directors, waar onlangs ook Pravin Chaturi werd aangetrokken voor het indirecte kanaal, verwacht ik dat we met ALD Automotive optimaal kunnen inspelen op de veranderende marktvraag en de nieuwe groeikansen die zich voordoen.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3578 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters