Mazda brengt lease onder bij ALD

Leasemaatschappij ALD gaat per 1 juni de leasing verzorgen van Mazda’s in Nederland. De producten worden aangeboden via het dealernetwerk van Mazda.

mmnl-contract-ald-apr18Voorheen was de leasing van Mazda ondergebracht bij Alphera Lease, de lease- en financieringsmaatschappij van BMW. Over de (zakelijke) redenen waarom Mazda is overgestapt naar ALD doet de importeur verder geen uitspraken.

Ervaring

ALD treedt als zogenoemde captive op voor verschillende importeurs en hun dealernetwerken, waaronder Ford, Kia, Opel, Renault, Nissan en Volvo. Geraldine Brouwers, algemeen directeur van Mazda Motor Nederland: “Ze zijn een uiterst professionele partij in deze markt en bieden pasklare oplossingen voor onze dealers. Tijdens onze voorbesprekingen zijn wij tot de ontdekking gekomen dat onze ondernemingen over vergelijkbare kernwaarden beschikken en zagen we veel overeenkomsten in zowel cultuur als in ambities. We gaan er dan ook van uit dat onze samenwerking zeer succesvol zal zijn.” Jeroen Kruisweg, algemeen directeur ALD vult aan: “Voor ons is het een groot compliment dat wij voor Mazda de leasingactiviteiten mogen verzorgen. Zowel de zakelijke als particuliere klant profiteert van deze nieuwe samenwerking, waarbij we onze innovaties en leasekennis combineren met het sterke dealernetwerk van Mazda.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3165 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters