Noordlease: ook privélease met elektrische fietsen

Noordlease begint met het aanbieden van privélease voor elektrische fietsen. Ze worden online aangeboden op www.privelease.nl; testen kan in Autoborg in Groningen. De e-bikes zijn afkomstig van de Nederlandse fabrikant Amslod.

Voor gebruikers geldt een all-in prijs met een vaste looptijd van drie jaar. Noordlease stelt dat stimuleren van privélease voor fietsen ook werkgevers voordelen oplevert: fitte medewerkers, MVO, beperking van CO2-uitstoot en bespaarde parkeerruimte bij kantoor. Verder biedt de WKR-regeling mogelijkheden om de privéleasekosten voor de werknemer te verlagen. Noordlease begon in 2010 met privélease voor auto’s.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †