Ook privélease bij TOP Merkspecialisten

ABC Automotive heeft een samenwerking gesloten met Hiltermann Lease voor het kunnen aanbieden van privélease. Alle meer dan 125 TOP Merkspecialisten kunnen hun klanten nu de mogelijkheid bieden privé een auto te leasen.

Jordy Bruil, marketeer bij ABC Automotive: “De vraag naar private lease neemt steeds grotere vormen aan. Niet zo gek als je bedenkt dat de voordelen ten opzichte van een eigen auto groot zijn. Zo heb je geen zorgen over onderhoudskosten, volledig grip op de autokosten en geen verplichte aanbetaling. Door onze samenwerking met Hiltermann kunnen we zeer scherpe prijzen hanteren. En je hoeft niet ver te rijden! Er is altijd een Merkspecialist in de buurt. Met persoonlijke service en expertise.”

Direct leverbaar

De Merkspecialisten kunnen nu al de Toyota Aygo X, de Citroën C3 You en de Dacia Spring Comfort Electric uit voorraad inzetten voor privélease. Uiteraard zijn zij tevens het adres wanneer de auto onderhoud of reparatie nodig heeft.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3497 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.