Peddemors managing director Free2Move

Jasper Peddemors is met ingang van 1 oktober 2020 de nieuwe managing director Free2Move Nederland. Momenteel is hij verantwoordelijk voor de verkoopactiviteiten van Peugeot Nederland.

Binnen de Groupe PSA profileert Free2Move zich als aanbieder van mobiliteitsoplossingen voor consumenten en de zakelijke markt. Peddemors vertolkte reeds diverse rollen binnen Groupe PSA. Zo was hij verantwoordelijk voor Network development, Quality & Training in de Benelux voor alle merken van Groupe PSA. Hij noemt de verdere ontwikkeling van het label Free2Move “een interessante uitdaging, waarbij we onze ambitie om een solide, efficiënte mobiliteitspartner te zijn steeds zullen nastreven.”

Peugeot Nederland zoekt momenteel naar een nieuwe director sales, als opvolger van Peddemors. Tot die tijd worden de verkoopverantwoordelijkheden waargenomen door managing director Bastiaan de Groot.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *