Privélease ALD via corporate benefits

Leasemaatschappij ALD Automotive start een samenwerking met corporate benefits, een internationaal bedrijf dat voordelenprogramma’s voor de werknemers van bedrijven aanbiedt. ALD gaat via corporate benefits privélease aanbieden voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s.

De privéleasecontracten worden door ALD Automotive beheerd. Op alle auto’s zijn de gebruikelijke leasevoorwaarden van toepassing, zoals onderhoud, bandenwissel, pechhulp en verzekeringen. Ze zijn beschikbaar met flexibele looptijden en kilometrages. Privélease van ALD via corporate benefits is in eerste instantie beschikbaar in vijf Europese landen, waaronder Nederland.

Strategisch

Jeroen Kruisweg, algemeen directeur van ALD Automotive Nederland: “Met deze nieuwe samenwerking spelen we in op de wens van veel bedrijven om voor alle medewerkers een mobiliteitsprogramma aan te bieden en daarmee aantrekkelijker te worden als werkgever. Daarnaast past de samenwerking bij ons strategisch plan, Move 2025, dat als doel heeft het bereik van onze mobiliteitsoplossingen te vergroten en ons klantenbestand verder uit te breiden.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3423 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.