Privélease Qooder motorscooter bij Justlease

Voor de motorscooter van Qooder heeft leasemaatschappij Justlease samen met importeur Qooder Nederland een privélease-optie ontwikkeld. Privé een Qooder leasen bij Justlease kan vanaf 199 euro per maand op basis van een contract voor 36 maanden en vijfduizend kilometer per jaar.

“Qooder houdt er van de boel een beetje op te schudden”, zegt Freek Sanders van Well, directeur Qooder Nederland. “Uit het feit dat onze dealers steeds meer vraag krijgen naar private lease-mogelijkheden blijkt dat de motorscooter voor autorijbewijs populair is. Dat momentum willen we graag gebruiken. Dus toen Justlease aanklopte voor samenwerking – ook zij zagen de groei in onze sector – gingen wij graag in gesprek. Plus dat zij zagen dat steeds meer bedrijven mobiliteitsbudgetten inzetten. Daar past dan behalve een auto nu ook een Qooder in. Waarmee je tijdens de ochtendspits zelfs lekker flexibel bent en parkeren veelal geen probleem is.”

Nieuw segment

Tom Dwars, algemeen manager Justlease: “Als we kansen zien, dan bekijken we of daar een nieuw private lease-product bij past. Voor motorscooters die je met autorijbewijs mag rijden was er niets, terwijl deze markt groeit. Tijdens onze research zagen we Qooder, uniek in zijn soort. En een nieuw segment aanboren met private lease, die pioniersfunctie past ons. Dat je met een autorijbewijs op de Qooder mag rijden is een groot voordeel en maakt het toegankelijk voor iedereen.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3048 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *