Radiuz voegt Greenwheels toe aan platform

Het mobiliteitsplatform Radiuz heeft een samenwerking gesloten met Greenwheels. Gebruikers van Radiuz kunnen daardoor nu ook over een leenauto van Greenwheels beschikken bij het plannen van hun mobiliteit.

“Radiuz is een platform waar verschillende leveranciers van mobiliteit hun diensten kunnen aanbieden. Dat zijn aanbieders van openbaar vervoer, OV-fiets en taxi’s. Je kunt onze kaart ook gebruiken om te tanken, een elektrische auto op te laden of te parkeren. Een aanbieder voor deelauto’s hadden we nog niet, maar met Greenwheels wel”, legt brand marketeer Sjeel Mensink uit. “Het idee achter Radiuz is dat gebruikers op basis van de wensen van die dag zelf kunnen bepalen hoe zij in hun mobiliteit willen voorzien.”

Autobinck

Radiuz werd in 2009 opgericht en in 2016 overgenomen door Autobinck. Sindsdien maakt het deel uit van de smart mobility-divisie van Autobinck. Hoewel gelinkt aan een dealerholding heeft Radiuz zelf geen auto’s. Het is uiteraard wel mogelijk om het gebruik van een leaseauto, al dan niet gedeeld met collega’s, te combineren met de mobiliteitspas van Radiuz. “Wij bieden ons platform zakelijk aan. De werkgever bepaalt dus welke mobiliteitsoplossingen er op de mobiliteitspas ‘aan’ staan. Werkgevers kunnen groepen samenstellen met verschillende mobiliteitsdiensten. Een werkgever kan dus aangeven dat medewerker A een ander pakket aan diensten kan gebruiken dan medewerker B.” Radiuz, dat inmiddels ruim 15.000 kaarten heeft uitgegeven, is met name gericht op grotere klanten. “Het midden- en kleinbedrijf, en zzp’ers, kunnen gebruikmaken van Move Move van Multitankcard. Dat gaat ook via ons.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3578 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters