Samenwerking Leaseplan en Radiuz

Leaseplan gaat samenwerken met mobiliteitsplatform Radiuz. Daarmee krijgen de klanten van Leaseplan toegang tot mobiliteitsoplossingen als ov, deelauto’s, deelfietsen en parkeren.

De samenwerking komt voort uit de gedeelde visie dat het Nederlandse bedrijfsleven bezig is met een transisitie naar duurzamere mobiliteitsoplossingen. In de woorden van algemeen directeur Sander Pleij van Leaseplan Nederland: “In veel boardrooms wordt momenteel gesproken over hoe en waar er straks na Covid-19 gewerkt gaat worden. Een essentieel onderdeel hiervan is mobiliteit. We horen van werkgevers een aantal belangrijke behoeften, zoals flexibiliteit in waar medewerkers werken en hoe ze reizen. Vragen die hierbij horen zijn: hoe zorgen we ervoor dat onze medewerkers een keuze hebben in hoe ze willen reizen? Welke soorten mobiliteit hebben wij eigenlijk nodig om onze bedrijfsdoelstellingen te behalen? En kan onze mobiliteit niet schoner, veiliger en slimmer? Door de samenwerking met Radiuz spelen we hier proactief op in.”

Veranderende reisbehoeftes

Radiuz bundelt verschillende mobiliteitsoplossingen in één app. Werkgevers bepalen zelf tot welke diensten een werknemer toegang krijgt. Privéritten worden apart afgerekend. Commercieel directeur Jeanot Knols van Radiuz: “Net als veel andere sectoren is de mobiliteitsbranche veranderd door de coronapandemie. Dit heeft niet alleen een direct effect op de branche, maar noodzaakt ons ook om snel te schakelen, zodat we kunnen inspelen op de sterk veranderende reisbehoeftes. De samenwerking met LeasePlan komt op het juiste moment. Samen kunnen wij een grotere doelgroep met verschillende behoeftes ondersteunen. Ik ben ervan overtuigd dat we gezamenlijk werkend Nederland in beweging kunnen houden. Nu en in de toekomst.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2954 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

  • 18 december 2020 om 14:50
    Permalink

    Een geweldig goede deal voor beide partijen en bovendien voor verbetering van mobiliteitsefficiëntie.

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *