Samenwerking Mobility Service en Beequip

Mobility Service en Beequip willen samen de financiering van elektrische bedrijfswagens toegankelijker maken voor ondernemers. Met deze commerciële samenwerking breiden Beequip en Mobility Service hun dienstverlening richting de klant verder uit.

Beide bedrijven hebben expertise omtrent (elektrische) bedrijfswagens en zijn in het aanbod van lease-oplossingen complementair aan elkaar. Mobility Service blinkt uit in full service operational lease, wat een geschikte leasevorm blijkt voor ondernemers die graag geheel ontzorgd willen worden. Beequip is specialist in equipment lease van zwaar materieel, en biedt voor leasen van (elektrische) bedrijfswagens veelal financial lease. Dit is een passende financiering voor ondernemers die graag het materieel op eigen balans willen hebben staan.

Met de commerciële samenwerking voegen Beequip en Mobility Service de expertises rondom de verschillende leasevormen samen en willen zij klanten nog beter van dienst zijn, door altijd de meest optimale leasevorm te kunnen bieden op basis van de voorkeuren van de ondernemer.

‘Broodnodige transitie’

“Als één van de eerste aanbieders van operationele lease van elektrische personenauto’s kunnen we onze klanten met deze samenwerking nu ook prima financial lease voor bedrijfswagens aanbieden. Hiermee kunnen we gezamenlijk nog harder werken aan de broodnodige transitie van fossiele brandstof naar elektrificatie van ons wagenpark”, aldus Paul Harms, algemeen directeur van Mobility Service.

“Onze missie is om ondernemers te helpen ondernemen. Indien blijkt dat men niet alleen financiering zoekt maar ook een full service pakket, verwijzen wij graag door naar deze kundige partij die dit aanbiedt”, zegt Joris Linders, founder en partner van Beequip.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *