Vakgarage met Actua in occasionlease

Vakgarage lanceert binnenkort, in samenwerking met verzekeringsmaatschappij Actua, het concept Vakgarage Private Lease Used, een label voor het privé leasen van occasions voor alle Vakgarages in Nederland. Raymond Peters (Actua) en Vishal Durgaram (Vakgarage) tekenden onlangs de samenwerkingsovereenkomst.

In het concept blijft de deelnemende Vakgarage eigenaar van de occasions. Onderhoud en reparaties worden door de betreffende Vakgarage zelf uitgevoerd, die ook de marge bepaalt. Aan het eind van de looptijd krijgt het autobedrijf de occasion weer terug, die het dan opnieuw kan inzetten of verkopen. “Met Vakgarage Private Lease Used bieden wij onze franchisenemers een laagdrempelige instap om met lease te starten”, vertelt Vishal Durgaram, voorzitter Stichting Vakgarage.

Begin 2019 ging Vakgarage werk maken van privélease. Die mogelijkheid bestond toen al een jaar of drie, maar daar werd tot dan toe nooit veel ruchtbaarheid aan gegeven

Platform

De occasions van de Vakgarages staan straks op de website met een vanaf-prijs voor private lease. Op dit platform zijn deze occasions direct te leasen, kopen of financieren bij de betreffende Vakgarage. Alle Vakgarage occasions komen daarnaast ook op het Private Lease Used-platform dat Actua binnenkort lanceert. De Vakgarages kunnen hun occasions eenvoudig plaatsen op zowel hun eigen website als op de centrale Vakgarage-website en het Private Lease Used-platform. “De samenwerking met Vakgarage versterkt onze landelijke dekking enorm”, vertelt Raymond Peters namens Actua.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2902 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *