Van Helvoort in bestuur Elektrische Rijders

Marina van Helvoort is per 5 augustus één van de zeven bestuurders van de onafhankelijke Vereniging Elektrische Rijders.

Met haar bedrijf E-Division verzorgt ze trainingen aan management en medewerkers van autodealerbedrijven, leasemaatschappijen, wagenparkbeheerders en bedrijven buiten de mobiliteitsbranche. Ook ontwikkelde E-Division de EV-app met informatie over elektrisch rijden. Sinds kort is Van Helvoorts portfolio aangevuld met een EV E-Learning traject voor zowel beginners als gevorderden, speciaal gericht op Service en Verkoop voor alle branches die met elektrisch vervoer te maken hebben of krijgen.

Helpdesk

Van Helvoort nam enkele jaren geleden het initiatief voor een helpdesk ten behoeve van elektrische rijders. Door de helpdesk in te zetten voor de VER nam de populariteit van, en het aantal vragen aan de helpdesk snel toe. Daardoor ontstond meer inzicht in de informatiebehoeften van elektrische rijders. De daaruit vloeiende vragen en antwoorden zijn mede de basis voor de trainingen die VER zelf verzorgt voor beginnende en gevorderde elektrische rijders. Plan is om de helpdesk nu los te koppelen van E-Division en onder te brengen binnen de VER. De vereniging heeft momenteel vijfduizend leden.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *