Onder de noemer Vriend van VER gaan Bovemij en de Vereniging Elektrische Rijders (VER) van elkaars diensten gebruikmaken.

Patrick van Duijnhoven, commercieel directeur Bovemij: “We willen een positieve bijdrage leveren aan de transitie van de mobiliteitsbranche. Elektrisch rijden speelt hierbij een belangrijke rol; wij passen onze producten en onze dienstverlening daar dan ook zoveel mogelijk op aan. Zo hebben we onlangs de BOVAG Elektrische Autoverzekering ontwikkeld, die onze klanten kunnen aanbieden aan hun klanten. Maar we willen meer betekenen dan dat. In de VER vinden wij de juiste partner om onze klanten op een juiste manier te informeren en inspireren over elektrische mobiliteit.”

Vragen

Jorg Koenecke, commercieel manager bij Bovemij, vult aan: “Mijn team en ik zitten dagelijks bij onze klanten aan tafel. En er gaat bijna geen dag voorbij dat we niet een vraag krijgen over elektrisch rijden. Ik ben daarom erg blij dat we Vriend van VER zijn geworden; zo kunnen we onze klanten namelijk ontzorgen met alle onafhankelijke EV-informatie die de VER in huis heeft én dragen we direct bij aan de transitie naar een schoon en duurzaam wagenpark.”

Impact

Marina van Helvoort, directeur van de VER: “Door deze samenwerking kan de Vereniging Elektrische Rijders meer impact maken in het bedrijfsleven en de energietransitie, door klanten van Bovemij op de juiste en onafhankelijke manier te informeren en begeleiden rondom elektrisch vervoer. Daar profiteert ook de eindgebruiker van, zodat elektrisch rijden bereikbaarder wordt voor een grote groep mensen. Daarnaast zijn we heel blij dat een grote en belangrijke partij als Bovemij het belang van de VER ondersteunt en ons als Vriend van VER helpt om als organisatie te groeien en meer impact te kunnen maken in het Nederlandse EV-beleid.”

Op de foto v.l.n.r.: Sjors ten Tije (communicatiemanager VER), Marina van Helvoort (directeur VER), Patrick van Duijnhoven (commercieel directeur Bovemij) en Jorg Koenecke (commercieel manager Bovemij). 

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties