VZR: Alphabet beste grote leasemaatschappij

Leasemaatschappij Alphabet is tijdens het Lease Event van de Vereniging Zakelijke Rijders uit de bus gekomen als beste grote leasemaatschappij van Nederland. In de categorie middelgrote en kleine leasemaatschappijen werd ProMobility eerste.

Alphabet werd door leaserijders gewaardeerd met het rapportcijfer 8,3 en een totaalscore van 529 punten. ALD Automotive eindigde op een tweede, Athlon op een derde plaats. Bij de de middelgrote en kleine leasemaatschappijen kreeg ProMobility het rapportcijfer 8,4. Friesland Lease werd tweede en Mobility Service derde.

Wagenparkbeheerders

Onder wagenparkbeheerders werd Athlon als beste grote leasemaatschappij beoordeeld. Hier eindigde Alphabet op een tweede en ALD op een derde plaats. Wagenplan werd onder wagenparkbeheerders winnaar in de categorie kleine en middelgrote leasemaatschappijen. ProMobility werd tweede en MHC Mobility derde.

Privéleaserijders

In de categorie privélease werd ALD Automotive als beste beoordeeld, voort Alphabet en Athlon. Friesland Lease won onder de middelgrote en kleine leasemaatschappijen. MKB Lease Lease’m werd tweede en IKRIJ.nl derde.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3970 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *