Op het jaarcongres van ECP hebben elf leveranciers van ritregistratiesystemen het Keurmerk Ritregistratiesystemen ontvangen Daarmee voldoen ze aan de nieuwste eisen van de Belastingdienst.

APS is een van de trotse bezitter van het nieuwe keurmerk.“Wij zijn zeer verheugd met het verkrijgen van dit Keurmerk. APS heeft hiervoor net zoals enkele andere leveranciers die ook het Keurmerk RitRegistratieSysteem hebben ontvangen een selfassessment moeten doorlopen, maar is daarnaast nog onderworpen aan een volledige in-depth audit wat het APS Connect Ritregistratiesysteem binnen en buiten heeft gekeerd. Hierbij heeft de Stichting Keurmerk Ritregistratiesysteem niet alleen in de keuken kunnen kijken, maar zelfs achter de keukenplinten”, zegt Rob van Engelen, accountmanager APS Mobiele Communicatie.

Het gebruik van RRS kent verschillende doelgroepen en toepassingen. Er rijden op dit moment in Nederland al duizenden auto’s met een RRS. Op termijn is het zelfs de verwachting dat alle auto’s af-fabriek met een systeem worden uitgevoerd.

De Belastingdienst heeft aangegeven om in 2014 extra te gaan controleren op de kilometerregistratie van mensen die zakelijk autorijden maar geen bijtelling betalen. Verwacht wordt dat de Belastingdienst eerder controles zullen gaan uitvoeren bij mensen die op een andere manier een rittenregistratie hebben ingeleverd dan bij mensen met een RRS-certificaat.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties