Met het Flex Centre positioneert Athlon Car Lease zich als één van de initiatiefnemers voor het nieuwe werken op een duurzame manier. Alle voorzieningen zijn volledig duurzaam gemaakt, van de inrichting tot de voorzieningen voor elektrisch rijden, energiezuinige verlichting en cateringfaciliteiten.

De werkplekken bevinden zich onder de rook van Schiphol op 5 minuten rijden van de A4 en zijn bedoeld voor zakelijk overleg of een vergadering. Als het goed loopt, is het niet ondenkbaar dat op meer plaatsen in Nederland een Athlon Flex Centre komt.

Armand van Veen, algemeen directeur van Athlon Car Lease: “Wij wilden graag onze verantwoordelijkheid nemen om bij te dragen aan de CO2-reductie in Nederland. Door dit Athlon Flex Centre wordt het makkelijker om files te vermijden, en kunnen collega’s of zakelijke contacten elkaar ontmoeten op een goed bereikbare plek. We verwachten voor de eerste maand een bezettingsgraad tussen de veertig en vijftig procent.”

Athlon stimuleert haar klanten om met elektrisch vervoer te komen, want zowel voor fietsen als voor auto’s zijn er elektrische laadpalen in de parkeergarage. Overigens meet het bedrijf sinds kort in Almere de bandenspanning op zonne-energie met de Solair digitale bandenspanningmeter.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties