Auto Service Ekkersrijt in Son sluit zich aan bij de internationale garageformule van AD Autobedrijf. Door de aansluiting bij de garageformule, die inmiddels meer dan 4.600 garagebedrijven in vijftien landen omvat, profiteert Auto Service Ekkersrijt van diverse schaalvoordelen door collectieve onderdeleninkoop.

Verder voorziet AD Autobedrijf in diverse trainingen op het gebied van marketing, techniek en ICT. Ook is Auto Service Ekkersrijt na een uitgebreide kwaliteitsaudit toegetreden tot Bovag. Onlangs heeft de garage ook haar vijfjarig jubileum gevierd. De garage gaat nu door het leven als AD Autobedrijf Auto Service Ekkersrijt.

Mede-oprichter en -directeur Jan Gras: “Het is extra mooi dat deze toetreding tot de garageformule van AD Autobedrijf ongeveer gelijk valt met ons vijfjarig bestaan. We zien dit moment als een mijlpaal in onze historie.”

Auto Service Ekkersrijt is op 1 oktober 2006 opgericht door Cliff Kuijpers en Jan Gras. Naast alle voorkomende garagewerkzaamheden is het bedrijf gespecialiseerd in de verkoop en montage van remdelen in auto’s en oldtimers.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties