Automaterialengrossier Auto Waard met vestigingen in Heerhugowaard en Schagen heeft zich aangesloten bij AD Benelux in Oosterhout. Auto Waard was tot voor kort Vrooam-grossier en kiest nu voor een ‘andere kleur’.

De keuze van beide eigenaren, Juriaan Vreeburg en zijn zoon Paul, is ingegeven door de snelle veranderingen die de onderdelendistributiekolom momenteel tekent. Juriaan Vreeburg: “Ik heb bewust voor aansluiting bij AD Benelux gekozen omdat ik me nu beter kan onderscheiden richting het garagebedrijf. De strategische samenwerking tussen AD Benelux en Parts Point/Brezan biedt ons op korte termijn ook de nodige voordelen als het om het verder vergroten van de onderdelenbeschikbaarheid gaat.” De zeven AD Autobedrijven die in Noord-Holland actief zijn, hebben zich achter Auto Waard geschaard.

Om de onderdelenbeschikbaarheid voor Auto Waard en de AD Autobedrijven te verzekeren, hebben AD Benelux en Parts Point/Brezan besloten om op korte termijn in de regio een gezamenlijk onderdelendepot te vestigen, één van de vijf te openen depots in diverse regio’s in Nederland.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
5 juni 2023
Meest bekeken berichten
Recente Reacties