Autobedrijven doen er niet moeilijk over om hun prijzen kenbaar te maken. Dat blijkt onder meer uit het groeiend aantal (1250) autobedrijven dat hun prijzen (18.000) op de website Bestegarage.nl openbaar maakt.

Drie maanden geleden is de vergelijkwebsite Bestegarage.nl begonnen met het verzamelen van prijzen van diensten van autobedrijven. Alle geregistreerde autobedrijven kiezen zelf welke producten en services ze leveren en wat hier de prijs van is. Inmiddels staan nu ruim 18.000 prijzen online. Dit aantal is veel hoger dan verwacht.

Directeur Steven Kop: “Het doel dat wij onszelf hadden gesteld was het bereiken van 15.000 prijzen in drie maanden. Wij waren positief verrast over het feit dat we er nu al ruim 18.000 hebben. Autobedrijven zijn open over prijzen. Dit heeft te maken met het feit dat je voor kwaliteit en prijs niet hoeft te schamen.”

Nieuwe klanten

Autobezitters vinden via Bestegarage.nl goede garages in de buurt. Ruim 50.000 consumenten vergelijken maandelijks op dit platform aanwezige garages op kwaliteit (beoordelingen), diensten, services en prijzen.

Autobedrijven kunnen zich gratis registreren en hun profiel zelf beheren. Daarnaast kiezen autobedrijven ervoor om zich uitgebreid te promoten op het grootste platform in Nederland. Daarmee ontvangen ze gekwalificeerde leads die zorgen voor meer nieuwe klanten in het bedrijf.

“In oktober lanceren wij een nieuwe functionaliteit waardoor garages nog gemakkelijker bezoekers van Bestegarage.nl kan omzetten in nieuwe klanten. Het Bestegarage.nl team is dit momenteel met garages aan het testen”, aldus Kop.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties