Dag twee van Autoprofessioneel en Schadeherstel Vakbeurs in Gorinchem heeft 7.173 bezoekers gehad. Dit is in lijn der verwachting en iets minder dan in 2011, toen er 7.436 mensen de Evenementenhal wisten te vinden.

Voorgaande editie werd er op de derde dag een buspendel opgezet met extra parkeergelegenheid, om de verkeersdrukte aan te kunnen. Geert Huising, beursorganisator Autoprof: “Normaliter beginnen we hier pas mee als de eigen parkeerplaatsen niet meer toereikend zijn. Echter, het grote aantal bezoekers en de werkzaamheden van de bouw van de Rabobank vroegen erom het transferium al op de eerste beursdag in te zetten. Twee bussen rijden non-stop heen en weer.”

Wie de beurs bezocht heeft ziet dat er dit jaar nog meer moeite is gestoken in de manier van invulling door de standhouders. “Elk jaar worden de presentaties beter. Bedrijven die hiermee minder ervaring hebben vragen ons tips en trucs. Uiteraard denken wij als beursorganisatie mee om de juiste bezoekers op de stands te krijgen”, aldus Huising.

Op de eerste beursdag dit jaar kwamen 4.490 bezoekers af. Lees er hier alles over >>

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties