Focwa Eurogarantbedrijf Autoschade Roks in Hoogeveen heeft onlangs haar nieuw gebouwde pand aan de Europaweg betrokken. Ook Autoschade Venray heeft een nieuw bedrijfspand laten bouwen, dat begin januari in gebruik genomen is. De officiële opening in Venray is vrijdag 15 april en een dag later is er een open dag. Roks opent officieel op vrijdag 13 mei.

De werkplaats van Roks is 1.500 vierkante meter groot, het beschikt over een dichte wasbox, een speciaal magazijn voor de aflevering en opslag van onderdelen, nieuwe voorbewerking units en een speciale afdeling voor hybride verbindingstechnieken. Vanaf 1 mei gaat Roks ook schadeherstel uitvoeren aan caravans en campers.

Roks was ooit één van de eerste autoschadeherstelbedrijven waar de diploma’s voor aluminium schadeherstel, gma hardsolderen en inverterpuntlassen behaald werden. Het autoschadebedrijf werkt voor alle verzekeringsmaatschappijen en is aangesloten bij Allround Automotive Solutions (AAS). Als erkend leerbedrijf maakt Roks zich hard voor het opleiden van nieuw talent in de automotive branche.

Net als Roks is Autoschade Venray een Focwa Eurogarantbedrijf en aangesloten bij AAS. Beide zonen van eigenaar Wim Hendrix zetten het bedrijf voort, waarbij Ruud onder meer verantwoordelijk is voor de frontoffice en Frank zich toegelegd op de werkplaats en techniek.
Het nieuwe pand wordt gekenmerkt door een sfeervolle entree, een goed geoutilleerde werkplaats, waarin veel is geïnvesteerd in nieuwe materialen, een efficiënte routing en de laatste stand van zaken qua techniek.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties