Ondernemers Wijnand Elshof en Monique Scholten hebben Autobedrijf Harry Boerhof in Heino overgenomen. De vestiging gaat verder als Bosch Car Service Heino. Nog pas een jaar geleden namen Elshof en Scholten AKR Bosch Car Service in Raalte over.

Elshof laat aan Aftersales Magazine weten dat ze in gesprek geweest zijn voor andere vestigingen, maar dat Heino er toevallig tussendoor gekomen is. "Ons doel is om op zeker twee a drie vestigingen uit te komen. We waren hiervoor in gesprek en hebben nu deze overnames even geparkeerd. Eerst willen we Raalte en Heino op rit hebben." Nieuwe aankopen door het stel worden dus niet uitgesloten.

Het personeel van de garage in Heino zal aanblijven en er is een plan is om het bedrijf verder uit te breiden. De laatste jaren is er qua werkzaamheden vooral sprake geweest van onderhoud en reparaties. De Bosch Car Service gaat zich nu ook richten op de verkoop van nieuwe en gebruikte personenauto’s en lichte bedrijfswagens tot 3.500 kilo. Op termijn zal er in de bedrijfshal een extra straat komen voor bedrijfswagens.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties