Bovag heeft deze week met grote verslagenheid kennis genomen van het verdrietige bericht dat Arno Cloosterman, manager Bovag Onafhankelijke Autobedrijven, afgelopen weekend tijdens zijn vakantie in het buitenland geheel onverwacht is komen te overlijden. Arno is 52 jaar geworden.

Bovag verliest in Arno een zeer gewaardeerde collega en een betrokken manager met een grote kennis van de automotive branche. In de relatief korte tijd dat hij bij Bovag werkzaam was (sinds afgelopen februari), heeft hij bij collega’s, bestuurders en ondernemers een onuitwisbare indruk achtergelaten. Een aimabele en warme persoonlijkheid, die een positieve kijk op het leven had. Met een heldere en optimistische blik keek hij vooruit en daarmee inspireerde en enthousiasmeerde hij velen.

“Onze gedachten gaan uit naar zijn gezin; hij laat een vrouw en drie kinderen achter”, aldus Bovag die hen veel sterkte wenst bij het dragen van dit grote verlies. Het is nog onbekend wanneer het afscheid van Arno zal plaatsvinden.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
15 juli 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties