De werkplaats is de motor van ieder autobedrijf. Auto’s worden er onderhouden, gecontroleerd, gekeurd en gerepareerd. Kortom: klanten worden snel weer op weg geholpen. Maar daarnaast moet natuurlijk ook de planning worden bijgehouden. Om over de boekhouding nog maar te zwijgen. En misschien is er ook nog wel een showroom die tijd en aandacht vraagt. Hoe stroomlijn je als autobedrijf al deze processen?

Essentials-Garage is het nieuwe alles-in-één-pakket van MivarGroup, met tal van informatiemodules, applicaties en diensten om de effectiviteit van garages te verhogen. De diensten en applicaties van Mivar zijn daarmee ook als één abonnement verkrijgen.

Door automatisering van onder andere de boekhouding, onderhoudsoffertes, ICT, relatiebeheer, magazijn, werkplaats en urenregistratie kunnen garagehouders- en medewerkers zich richten op hetgeen ertoe doet: de klant. Essentials-Garage regelt de rest.

In de werkplaats assisteert Essentials-Garage trouwens ook. Een technische module geeft bijvoorbeeld toegang tot cruciale informatie over vrijwel alle personenauto’s en bedrijfswagens. En de module diagnosesupport helpt bij het opsporen en verhelpen van ingewikkelde storingen. Zo hou je als garagebedrijf de vaart erin.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties