Friesland Huur, Sixt Schiphol en Europcar Den Haag zijn de drie finalisten die meedingen naar de titel Autoverhuurder van het jaar 2012-2013. Tijdens het congres van Bovag Verhuurbedrijven op 14 november wordt de winnaar van de titel bekendgemaakt.

Robert van Almkerk, manager Bovag Verhuurbedrijven, feliciteert deze drie ondernemers met hun finaleplaats. Het was voor de jury een lastige klus om uit de elf genomineerden drie finalisten te kiezen omdat de scores van de bedrijven erg dicht bij elkaar lagen. “De top drie viel vooral op door uitmuntende representativiteit, transparantie voor de klanten en de manier waarop continu verbeteringen worden doorgevoerd”, aldus de jury.

Alle elf genomineerden zijn door beoordeling- en certificeringorganisatie Via Norm langs de meetlat gelegd. Daarbij is niet alleen gekeken naar algemene kenmerken als representativiteit van het pand en de netheid van de huurauto’s, maar ook naar enkele aandachtsgebieden uit het INK-model, zoals resultaatgerichtheid en leiderschap. Voor de eerste keer is ook gekeken hoe verbeteringen in het bedrijf worden georganiseerd.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
15 juli 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties