Autobedrijf F. Breeman uit Gouda is gekozen tot Beste Leerbedrijf 2011, de jaarlijkse Innovam-verkiezing. De titel Beste Leermeester ging naar Kevin Kriek van Niham in Den Haag. Beide winnaars zullen de mobiliteitsbranche vertegenwoordigen in de landelijke verkiezing voor leerbedrijven en leermeesters in alle sectoren op 5 maart 2012.

De jury vindt Breeman een leerbedrijf met een duidelijke visie op de toekomst van het bedrijf en de personele bezetting die daaruit voortvloeit: “Het bedrijf biedt leerlingen de mogelijkheid een zo breed mogelijke opleiding te volgen om zodoende een allround technicus te worden. Het bedrijf geeft ook jongeren met grotere afstand tot de arbeidsmarkt een kans en heeft een zeer hechte relatie met het ROC. Kenmerkend is de teamgeest en samenwerking in het bedrijf als het gaat om het opleiden van jongeren.”

Leermeester Kevin Kriek (Niham) is volgens de jury de meest complete leermeester. De jury roemt Kevin om zijn sterke persoonlijkheid en de wijze waarop hij de zaken voor zijn leerling in de werkplaats regelt. “Hij denkt na over kennisoverdracht, probeert dingen uit en verzint nieuwe manieren als iets niet werkt. Kevin is een doorzetter die veel tijd vrij maakt voor leerlingen, hij wil echt vechten voor zijn leerlingen en er alles uithalen”, aldus de jury.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties