AST Suspension uit Valkenswaard heeft recent collega schokdemperbedrijf Moton Suspension Technology uit Uden overgenomen. Beide bedrijven bedienen een eigen markt en zullen als zelfstandig merken blijven opereren vanuit de bestaande locatie.

“Door de overname van Moton willen we het marktaandeel in onze branche vergroten”, aldus Piet Kreeft, directeur bij AST. “Wij zetten de Moton-formule gewoon door. Voor de klanten verandert er vooralsnog niets en zullen de producten en service in de toekomst alleen maar verbeteren.”

Moton richt zich op het topsegment van de auto- en motorsportmarkt en AST bedient het segment daaronder. Samen gaan ze R&D-activiteiten ontwikkelen. Ook op gebied van productie, service en verkoop zullen efficiencyslagen gemaakt worden.

Met de overname zal Moton ook in Amerika onder dezelfde formule worden voortgezet. AST had daar ook al een vestiging, onder leiding van Brian Hanchey. De afgelopen jaren zijn de verkoopcijfers van AST in Amerika explosief gestegen, mede dankzij de Grand AM Series.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties