Garantieverzekeraar Cargarantie heeft vanwege haar groei directeur Luc Baetens, naast België en Nederland, ook verantwoordelijk gemaakt voor de Luxemburgse markt. Daarnaast is Maikel Simonis per direct begonnen als verkoopleider Nederland.

Luc Baetens was in 2002 als adviseur betrokken bij de oprichting van de Belgische vestiging van Cargarantie. Sinds maart 2003 maakt hij als Directeur België deel uit van het team. In 2008 werd Baetens ook verantwoordelijk voor de vestiging in Nederland.
Simonis stond in zijn vorige functie als regioverantwoordelijke in voor de begeleiding van Cargarantie-partners in het zuidoosten van Nederland. In zijn nieuwe functie stuurt hij de volledige Nederlandse verkoopactiviteiten aan en ondersteunt hij directeur Luc Baetens bij het advies aan en de begeleiding van importeurs.

In Nederland werkt Cargarantie inmiddels samen met elf importeurs en meer dan 1.000 dealers. Cargarantie is ook in de motorensector actief en biedt samen met Harley-Davidson sinds 2010 in de Benelux complete garantiepakketten aan voor nieuwe en gebruikte motoren.

Op de foto links Luc Baetens en rechts Maikel Simonis.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties