Carglass Leiden heeft sinds donderdag een moderner pand in Leiderdorp betrokken. Het nieuwe service center is gevestigd aan de Touwbaan 40 op het bedrijventerrein De Baanderij.

In het nieuwe pand kunnen meer klanten tegelijkertijd worden geholpen. Daarnaast speelt het service center in op het nieuwe werken, er is namelijk een speciale ruimte met wifi ingericht voor wachtende klanten.

Edwin Verkes, clustermanager van Carglass: “We blijven natuurlijk ook service aan huis bieden. Onze servicemonteurs helpen vanuit ons nieuwe filiaal automobilisten in Leiderdorp, Leiden en omliggende gemeenten. Met de opening van het nieuwe service center kunnen we automobilisten nog sneller weer op weg helpen.”

Carglass is onderdeel van Belron, wereldwijd het grootste en meest geavanceerde glasherstelbedrijf voor voertuigen. In ons land is Carglass marktleider op de markt van reparatie en vervanging van voertuigbeglazing. In Nederland heeft Carglass 56 Service Centers en 220 servicebussen voor het repareren of vervangen van autoruiten.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
15 juli 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties