R-M Autolakken heeft onlangs diverse verbeteringen doorgevoerd in haar kleurzoeksysteem Color Explorer Online. Een van de meest belangrijke wijzigingen is dat voor metallic- en effectkleuren voortaan niet alleen het vooraanzicht, maar ook het zijaanzicht wordt weergegeven op het scherm.

Dit vereenvoudigt bij reparatie van een metallic- of effectkleur het juist beoordelen van de kleur en verkleint de kans op kleurverschillen. Met deze verbetering speelt R-M in op de ontwikkeling dat er steeds meer auto’s en bedrijfsvoertuigen met effectkleuren op de markt komen.

In het verbeterde kleurzoeksysteem is het voortaan ook mogelijk om meervoudig te zoeken in kleurgroepen. Zo is bijvoorbeeld groenachtig blauw tegenwoordig terug te vinden in zowel de kleurgroep groen als blauw. Een andere verbetering is dat gebruikers producten die zij niet gebruiken kunnen selecteren en opslaan. De mengformules die deze producten bevatten, zullen vervolgens niet meer worden weergegeven. Ook is het vernieuwde systeem nog nauwkeuriger in de schatting van de hoeveelheid lak die nodig is voor een bepaalde reparatie.

R-M Autolakken heeft recent ook een nieuw spuitproces op de markt gebracht, waarbij schuren overbodig wordt. Met Speedart kunnen schadeherstelbedrijven tijdbesparing en efficiëntieverhoging realiseren.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties