T-Systems en Daimler zetten hun samenwerking verder voort voor het beheer en onderhoud van de mainframes en belangrijkste it-applicaties. Het it-bedrijf blijft ook verantwoordelijk voor de operatie van de bestaande Mercedes me connect-services.

T-Systems verbindt meer dan twee miljoen Daimler-voertuigen over de gehele wereld via het connected car platform. Via Mercedes me connect worden tal van diensten live aangeboden: van verkeerinformatie tot noodoproepen, besturing op afstand en infotainment. In aanvulling daarop hebben T-Systems en Daimler de krachten gebundeld voor de ontwikkeling van een upgrade oplossing voor bestaande Mercedes-Benz voertuigen. Deze Mercedes Me Bluetooth-adapter is sinds het voorjaar van 2016 op de markt.

“Samen met Daimler zijn we de drijvende kracht achter de digitalisering van de industrie. We moderniseren de bijbehorende platformen en maken deze flexibeler. We hebben punten gescoord met de kwalitatief hoogwaardige dienstverlening die we vele jaren hebben geleverd”, aldus Reinhard Clemens, ceo van T-Systems en lid van Deutsche Telekom Management Board.

T-Systems gaat de mainframes moderniseren met de nieuwste technologie. Beide bedrijven willen meer nadruk leggen op standaardsoftware, voor een nog efficiëntere operatie van it-applicaties in de productie- en distributie. T-Systems biedt oplossingen, gebaseerd op het overkoepelende aanbod in informatie- en communicatietechnologie, mobiele communicatie en cloudinfrastructuur, gebouwd rondom platformen en wereldwijde partnerships.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties