De Waal Autogroep in Tiel is uitgeroepen tot Skoda Dealer van het Jaar 2014. Op alle fronten scoorde deze dealer buitengewoon goed.

Zowel particuliere kopers als leaserijders blijken zich thuis te voelen in de showroom van en bij de werkplaatsreceptie van De Waal. Dit oog voor het klantenbelang blijkt verder uit de aandacht voor alle modellen uit het Skoda gamma en het feit dat De Waal auto’s in alle kleuren op voorraad nam en moeiteloos verkocht aan de trouwe klantenkring. 

Een half uur westwaarts rijden in het stroomgebied van de Waal ligt de Gorinchemse vestiging van De Waal Autogroep. De medewerkers van die Skoda dealer sleepten de tweede prijs in de wacht, waarmee hun oog voor detail en het interne motto ‘elke dag weer beter’ op puike wijze werden beloond.

De derde prijs is voor dealer Kreijne Midland in Hoogland, als erkenning voor het harde werken om de klantenkring in Gooi en Eemland tevreden te houden. Skoda dealer Ab Mulder in Apeldoorn verdiende op basis van de stappen die zowel commercieel als kwalitatief gemaakt werden ten opzichte van voorgaande jaren, de Aanmoedigingsprijs.

En de Publieksprijs? Die gaat naar Göritzlehner in Hengelo omdat uit onderzoek van TNS NIPO is gebleken dat zij de hoogste klanttevredenheid hebben van alle Skoda dealers in Nederland.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
20 februari 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties