Het is misschien het begin van een nieuwe trend. Een winkelruimte in de binnenstad huren om een bepaald model auto voor een korte periode onder de aandacht van het winkelend publiek te brengen. Hyundai dealerbedrijf Engelsma & Wijnia heeft zo’n wagenwinkel in het centrum van Leeuwarden.

De brandstore – gelegen in het centrum van Leeuwarden naast het nieuwe Fries Museum en nabij het Glazen Huis van 3FM Serious Request – is niet zomaar een showroom, maar een winkel die speciaal is aangekleed “De Hyundai i10 fonkelt  als een stralende ster in de zwarte nacht. Zeg maar als een kerstgeschenk”, zegt Gerlof Bouma van Engelsma & Wijnia.”Met deze manier van presenteren laten we Hyundai én ons bedrijf van een heel andere kant zien. De winkel en de auto lijken om aandacht te schreeuwen, maar dan op een chique ingetogen manier.”

De unieke Hyundai i10 brandstore in winkelcentrum Zaailand in Leeuwarden van Engelsma & Wijnia is tot en met zaterdag 28 februari geopend. De openingstijden in december: donderdag 18.00-21.00 uur, vrijdag 11.00-17.00 en zaterdag van 10.00-16.00 uur. Het publiek kan films van de Hyundai i10 bekijken via de QR code op de mobiele telefoon en op televisieschermen wordt beeldmateriaal getoond.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
15 juli 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties