Ina Willekes, mededirecteur van Autobedrijf Willekes, heeft in New Orleans de Dealer Education Award ontvangen. De award is uitgereikt tijdens het jaarcongres van de NADA, de Amerikaanse branche-organisatie van autodealers.

Ina Willekes wordt door de Noord-Amerikaanse Northwood University geroemd om de manier waarop ze haar bedrijf leidt en aandacht geeft aan leerlingen en opleidingen. “Wij hechten veel belang aan opleiding en training. We moeten daar als branche tijd en energie in blijven steken. De jeugd heeft de toekomst”, aldus Willekes. “Ik vind het heel bijzonder dat ik de Dealer Education Award in ontvangst mocht nemen. Ik deel de award graag met iedereen in ons bedrijf.” Ook het werk dat Willekes al jaren voor Bovag doet, onder meer in de sociale commissie, heeft bijgedragen aan het toekennen van de onderscheiding.

De award wordt jaarlijks door de Northwood University uitgereikt aan een persoon binnen de autobranche die zich op een bijzondere manier inzet voor opleiding en scholing van personeel. Eerder mochten Bovag-bestuurders Eric Tak, Peter de Rooy, Leo Knijn, Johan Grünfeld, Piet Meeder en Bob Velthuis de prijs in ontvangst nemen.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
15 juli 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties