Diagnoses neemt met ingang van 1 mei alle diagnoseactiviteiten over van Rijpma Equipment. In goed onderling overleg is besloten dat de importlijnen van diagnoseapparatuur overgaan naar Diagnoses, zodat ondersteuning gewaarborgd blijft naar de gebruikers.

Diagnoses zal de verkoop, ondersteuning en ontwikkeling gaan doen van Autocom, Opus, Hanatech, DEC Superscan en DiagnoseXL Data.

Rijpma Equipment heeft een aantal nieuwe importlijnen weten te vergaren op het gebied van wielservice en uitlijnapparatuur. Zo is het programma aangevuld met de merken John Bean, Boxer en VAS gehomologeerde wielservice apparatuur voor Audi, VW, Skoda, Seat en Porsche. Door de aanvulling van de nieuwe merklijnen, naast de al bestaande lijn van M&B Engineering demonteer en balanceermachines is Rijpma Equipment in staat om prijstechnisch een invulling te geven in de volle breedte van de markt. Er kan door homologatie van de nieuwe merklijnen nu een invulling gegeven worden aan zowel merkdealers, als zo ook de universele vrije garagehouders.

Ook zijn er bij Rijpma Equipment een tweetal nieuwe en ervaren mensen uit de equipmentbranche in dienst getreden, in de vorm van Ad van den Haak en Frank Endenburg. Ad van den Haak en Frank Endenburg zullen als nieuwkomers bij Rijpma Equipment in samenspraak met het bestaande team gaan bijdragen aan de verkoop in de breedste zin van het woord, waarbij de automaterialengrossier als wederverkoper centraal staat.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties