Cor Baltus, algemeen directeur van Kia Motors Nederland, heeft besloten de importeur per 1 december 2011 te verlaten. Hij blijft in de autobranche werken, waar dat zal zijn is niet bekend. Kia zoekt op dit moment een opvolger voor Baltus. Verkoopdirecteur Thomas Pril zal per direct als ad interim aantreden.

S.H. Chang, President van Kia Motors Nederland: “Cor heeft enorm aan het succes van Kia in Nederland bijgedragen. Naast goede verkoopresultaten op de uitdagende Nederlandse markt, heeft zijn inzet er toe geleid dat de overgang van onafhankelijke importeur naar Kia Motors Nederland als fabrieksvestiging, vloeiend is verlopen. Kia’s marktaandeel is de afgelopen periode aanzienlijk gestegen tot 5,6 procent in oktober dit jaar.”

De 47-jarige Cor Baltus was sinds 2005 werkzaam voor Kia in Nederland. Hij versterkte onlangs nog het team met Eric van der Werf als manager corporate sales, Tijmen van Iersel als manager van de afdeling fleetsales & leasing en Dirk Heling voor de verkoop binnendienst.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties