Nog geen anderhalf jaar na de opening van een gloednieuwe vestiging op het Bilster Berg Drive Resort breidt het Nederlandse automerk Donkervoort haar Duitse verkoop- en service netwerk verder uit dankzij een nieuw samenwerkingsverband. Vanaf september 2015 zal een kleine Donkervoort vestiging te vinden zijn in de Classic Remise te Düsseldorf.

Donkervoort hoopt zo de Duitse markt verder uit te breiden en als zodanig bestaande klanten en geïnteresseerden nog beter te kunnen ondersteunen in zowel verkoop als aftersales en onderhoud.

De Classic Remise Düsseldorf (voormalig Meilenwerk) is gevestigd in een monumentale gerestaureerde locomotief- en treinloods en is het summum voor elke autoliefhebber. Het gebouw huist een permanente ‘tentoonstelling’ van historische, exclusieve en klassieke auto’s en heeft diverse kleine showrooms van autodealers, leveranciers van onderdelen en accessoires, auto literatuur, kleding, modelauto’s, etcetera.  Ook bevindt er zich een restaurant en chique ‘garages’ waarin particulieren hun waardevolle auto’s veilig kunnen stallen en tentoonstellen.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties