Simone Brummelhuis (1965) is gisteren voor een periode van vier jaar benoemd tot commissaris bij Stern Groep. De beursgenoteerde en tevens grootste autoretailer van ons land, heeft daarmee een zwaargewicht op het gebied van e-commerce binnengehaald. En dat zegt wellicht iets over de toekomstige plannen van Stern. Brummelhuis is mede-oprichter van het grootste online restaurantplatform in Nederland Iens (verkocht aan Tripadvisor in 2014).

Brummelhuis heeft een juridische achtergrond, een LLM van de Columbia University en werkte eerder als advocaat bij Skadden, Arps en Loeff in Amsterdam en New York. Simone Brummelhuis is eveneens commissaris bij De Telegraaf Media Groep. Daarnaast is zij oprichter van  The Next Women, een platform voor vrouwelijke entrepreneurs. Zij is verder bestuurslid van diverse startups (o.a. Lendahand, Storecove), Xs4all (tot 2015), Astia Accelerator (ze was VP Europe), Het Ondernemers Centrum van de Erasmus Universiteit (en Startup Coach) en van het Europese Commissie Horizon2020 Face-programma ter ondersteuning van jonge ondernemers. Ze is lid van het investeringscomité van het Oxfam Novib Impact Fund, het Business Development Fund van de Erasmus Universiteit en van het Propositie Comité voor Ondernemersfinanciering van de NLii. Tevens is zij een veelgevraagd spreker op congressen via Thenextspeaker.com.

Op de aandeelhoudersvergadering werd de huidige voorzitter van de Raad van Commissarissen D.R. Goeminne voor een volgende periode van vier jaar benoemd. Adriaan Roggeveen werd eveneens herbenoemd als commissaris bij Stern en wel voor een periode van drie jaar. 

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties