De Equip Auto, het B2B benchmark-evenement op het gebied van innovatie in de automotive aftermarket en connected mobility services, brengt voor de eerste editie in Lyon naar verwachting 400 exposanten en 30.000 professionals bijeen, op een oppervlakte van 30.000 m². Voor uw gratis toegangsbadge, klik hier.

Partnercontent

EQUIP AUTO Lyon 2023 zal zoals gebruikelijk een compleet aanbod bieden, dat representatief is voor de hele afzetmarkt, met 5 helder afgebakende inhoudelijke thema’s, “villages” genoemd:

Tyre and Innovation Village – Nieuw!

In samenwerking met de Franse Vereniging van Banden zullen vele spelers op dit speciale forum (fabrikanten, detailhandelaren, leveranciers van onderdelen, netwerken) onder meer een exclusieve opstelling presenteren met als thema: 100 jaar technologische innovatie en verschillende concepten voor de mobiliteit van de toekomst.

Univers VO (Car remarketing) Village

In samenwerking met Univers VO, zullen de spelers van de automotive Remarketing sector worden samengebracht: inkoop, logistiek, recovery/ voorbehandeling/ reconstructie van voertuigen, DATA, digitale marketing, CRM/DMS, garantie en financiering. Er worden meer dan 35 exposanten verwacht op een oppervlakte van 600 m².

Reusable Parts Village: Remanufacturing, Repairability, Reuse

Bij dit ontmoetingspunt op de beurs zullen bedrijven samenkomen rond de thema’s remanufacturing, repairability en reuse, om een licht te werpen op de circulaire economie in uiteenlopende gebieden, van 2e hands onderdelen tot remanufactured parts.

Bodywork-Paintwork Village

In samenwerking met de Franse carrosserie-federatie zal de 6e editie van deze ‘Village’ leveranciers van onderdelen die gespecialiseerd zijn in carrosserie samenbrengen om hun nieuwste concepten en knowhow te presenteren.

Startups Village

Hét forum voor nieuwe start-ups, investeerders en onderhouds- en reparatieprofessionals die werkzaam zijn in de aftermarket en de mobiliteitssector. Op het programma: concrete oplossingen voor de huidige uitdagingen in de sector.

Uw gratis toegangsbadge

Voor meer informatie over de beurs – o.a. de exposantenlijst – kunt u terecht op de website van de beurs. Voor het aanvragen van uw gratis toegangsbadge kunt u klikken op deze link. Ook kunt u voor vragen contact opnemen met de Nederlandse vertegenwoordiging: Promosalons Nederland, T. 020 4620020, E. netherlands@promosalons.com

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
1 mei 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties