Equipment Service Team (EST) heeft vanaf 1 juni een nieuwe interim projectmanager. Rene van Arkel komt onder de dagelijkse leiding te staan van Jan Renger Renes. Dit heeft Rupro Beheer laten weten en is officieel net een week bekend.

EST wil van binnenuit steeds verder professionaliseren en heeft Van Arkel daarom benaderd. Van Arkel werkte tot februari dit jaar nog voor Amtech, wat in maart overgenomen is door Rupro Beheer. Hij verruilde dit bedrijf voor Vulkan Benelux waar hij als salesmanager Lokring aan de slag gegaan is. De komst van Van Arkel naar EST komt dan ook redelijk onverwacht. Volgens hem is de uitdaging bij EST groter dan bij Vulkan en daarom stapt hij over. “Bij de overname van Amtech is destijds van Arkel niet ter sprake gekomen”, aldus Bernard de Graaf van Rupro Beheer.

EST is een dochteronderneming van Rupro Beheer, de holding van een aantal Nederlandse bedrijven die actief zijn binnen de automotivebranche en de industrie. EST levert met ruim tachtig medewerkers service namens Explora, Rema Tip Top en Brekupa aan hefbruggen, uitlijncomputers, remtestbanken, aircoservice-apparatuur en apparatuur voor olie, vet, water en lucht.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties