Na circa 18 jaar werkzaam te zijn geweest in de Automotive branche, verlaat Bart van Oers de business. Momenteel is hij nog actief als commercieel verantwoordelijke bij Oskamp&Amtech Equipment, maar per 1 december 2015 zal hij die organisatie verlaten.

Oskamp Equipment, onderdeel van Rupro Beheer, is sinds begin dit jaar gehuisvest in Ede en concentreert haar activiteiten op het onafhankelijke garagebedrijf en de grossiersmarkt. Samen met Amtech Equipment wordt een compleet pakket aan werkplaatsapparatuur aangeboden.

“Oskamp en Amtech Equipment zijn vertrouwde namen in de werkplaats. De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt om tot de stabiel en sterkte organisatie te komen die we nu zijn. Ik ben trots op wat we hebben staan. We vertegenwoordigen prachtige merknamen en hebben een servicedienst van een erg hoog niveau. Ik kan de organisatie met vertrouwen verlaten”.

Van Oers gaat aan de slag als salesmanager Nederland bij Vostermans Ventilation uit Venlo, een ontwikkelaar en fabrikant van axiaal ventilatoren voor de industrie en agrarische markten. “Deze job geeft me de nodige uitdagingen die ik graag ga ervaren. Met eigen vestigingen in USA, Maleisië en Dubai komt er bovendien een internationaal tintje bij wat het extra interessant voor me maakt. Zeker zal ik de branche met momenten straks missen. Na 18 jaar heb je veel warme relaties opgebouwd die me waardevol zijn. Maar deze stap zet ik bewust en brengt me sowieso nieuwe ontwikkeling.”

Hoe het vertrek van Van Oers bij Oskamp&Amtech Equipment wordt opgevangen wordt door de directie op dit moment nog bekeken.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
9 juni 2023
Meest bekeken berichten
Recente Reacties