YouTube-kanaal Fully Charged Live organiseert op 24, 25 en 26 november in RAI Amsterdam zijn zogeheten ‘festival van elektrificatie’, een autoshow omtrent elektrische mobiliteit.

Het zijn met name de Aziatische, lees: Chinese merken die tentoongesteld zullen worden (BYD, Zeekr en Nio), maar ook Tesla is aanwezig. Er is een uitgebreid testritprogramma met de BYD Seal, Fisker Ocean en de Smart #1.

Onder de titel Electric Launchpad zijn twaalf nog nooit eerder in Nederland getoonde EV’s te zien, van de minuscule Microlino tot de veelzijdige XBus. Er is een uitgebreide selectie van andere batterij-elektrische voertuigen op de Electric Alley, en een Commercial Vehicle Zone. De tentoonstelling heeft ook ruimte gemaakt voor borden, fietsen, bakfietsen, scooters en motorfietsen met betrekking tot elektrisch rijden.

Livesessies

Naast elektrische voertuigen zijn er ook livesessies met de presentatoren van de Fully Charged Show, en ongeveer 200 experts op het gebied van energie en transport in het Giga Theatre en Mega Theatre. Het Home Energy Advice Team biedt bezoekers persoonlijk contact met experts op het gebied van warmtepompen, zonnepanelen, batterijen, EV-laders en meer. De Zero Carbon Kitchen organiseert plantaardige kooksessies, allemaal aangedreven door een elektrisch voertuig.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties