Remarketingspecialist Autorola Nederland heeft Frans van der Werf per 1 november benoemd als manager van Autorola Solutions.

Van der Werf krijgt als opdracht bedrijven te ontzorgen bij het managen van de dagelijkse processen met betrekking tot hun wagenparkbeheer. Het team helpt bij het efficiënter inrichten, processen te versnellen en de menselijke foutmogelijkheid te minimaliseren.

Uitdaging

Frans van der Werf vervulde diverse functies bij Opel Nederland, waar hij meer dan vijftien jaar werkte. “Ik heb er enorm veel zin om Solutions uit te bouwen en meerwaarde te bieden aan klanten die op zoek zijn naar de integratie en procesoptimalisatie, ter besparing van tijd en kosten. Daar zit voor mij de uitdaging in.“

Uitbouwen

Frank Tanke, directeur Autorola Nederland: “In de huidige markt is het van cruciaal belang dat automotive bedrijven, die actief zijn in de Europese wagenpark- en remarketing arena, zowel kosten verlagen als het proces ‘time to market’ versnellen. Enerzijds door digitalisatie van, anderzijds door centralisatie van processen. Met Frans zijn ervaring, kunnen we klanten structureel ondersteunen bij procesoptimalisatie en wordt het verder uitbouwen van onze procesmanagement tak een feit.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties